About
Playlists
Sign up
1

Viskas yra remiksas!

Join
OverviewBadgesEndorsements

Viskas yra remiksas!

Join

Content

"Pasaulyje nėra nieko originalaus", - tokią žinutę siunčia Kirby Ferguson, kuris sukūrė trumpametražių filmukų seriją apie muzikos ir filmų indsutrijos "kūrybiškumo" šaltinius, kritinį požiūrį į kaip tampama kūrybišku ir kaip naujų skaitmeninių technologijų eroje yra svarbu atnaujinti kūrėjų teisių apsaugą, norint išvengti "patentų trolių".
Visa serija viename 45 min. trukmės filmuke: Everything is a remix all episodes: https://youtu.be/nJPERZDfyWcDaugiau apie Everything is a remix kūrybiškumo šaltinius: https://www.everythingisaremix.info/references
Užsklandos paveiksliukas: Kirby Ferguson

Get activity badge

Viskas yra remiksas! Get this badge

Badge informationEndorsements
Šis ženkliukas išduodamas už trumpametražių filmukų "Everything is a Remix" peržiūrą. Filmukus sukūrė Kirby Ferguson, kuris siunčia žinutę: "Pasaulyje nieko nėra originalaus".
Filmukai yra apie muzikos ir filmų industrijos “kūrybiškumo” šaltinius, kritinį požiūrį į kaip tampama kūrybišku ir kaip naujų skaitmeninių technologijų eroje yra svarbu atnaujinti kūrėjų teisių apsaugąl norint išvengti “patentų trolių”.
Ženkliuką gavęs žmogus turėjo galimybę peržiūrėti filmukus.
Šis ženkliukas buvo išduotas atlikus užduotis veiklos “Viskas yra remiksas”, patalpintos Vilnius City of Learning platofmoje.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: self-approved
Peržiūrėk filmuką "Everything is a Remix" ir parašyk 2-3 išvadas.

Skills

ESCO
#think creatively
ESCO
#provide written content
Creativity and design
Added to playlist (1)
Time to complete: 45 minutes
Share:

Organisers

Vilnius City of Learning

Used in playlists

Kūrybiškumo boost'as
Vilnius City of Learning
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists