About
Playlists
Sign up
YFU savanoris

YFU savanoris

Pagrindinės YFU Lietuva savanorių užduotys yra susijusios su vietinių ir tarptautinių renginių organizavimu, reklaminėmis kampanijomis, prezentacijų moksleiviams turais, atstovavimu jaunimo mugėse/ susibūrimuose, straipsnių rašymu, mokymų ir kitų užsiėmimų vedimu, medžiagos rengimu, bendravimu su mainų moksleiviais, šeimomis, mokyklomis, žiniasklaida ir daugeliu kitų!
Kadangi mūsų veiklos sričių spektras labai platus, savanorystė teikia galimybę ugdyti ir gilinti tokius karjerai svarbius įgūdžius kaip lyderystė, tarpkultūrinis bendravimas, planavimas ir pan. Dalyvaudamas YFU veikloje gali įgyti praktinių žinių apie sociologiją, psichologiją, reklamą, neformalų ugdymą, raštvedybą, viešuosius ryšius ir žurnalistiką, nevyriausybinių organizacijų sektorių, komandinį darbą, kitas kultūras ir daugybę kitų sričių.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Participate in activity

Activity

YFU savanoris
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists