About
Playlists
Sign up
Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas
5

Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas

Badge informationEndorsements
You have to get all badges from the list below
Šio grojaraščio veiklos susideda iš dviejų dalių. Pirmoje dalyje galėsite savo idėjomis pasidalyti su kitais. Išgirsite idėjų pristatymus, vertinsite pasiūlymus, dalysite taškus ir atrinksite idėjas, kurias toliau plėtosite. Svarbu atvirai žiūrėti į idėjas, taip pat gebėti atsisakyti savo idėjų ir savo patirtimi prisidėti prie kitų žmonių idėjų plėtojimo.
Antros dalies veiklos padės iš naujo įsivertinti savo idėją. Atliekant šias veiklas jūsų atrinkta idėja gali visiškai pasikeisti - tai yra naujovių kūrimo proceso dalis. Todėl norime jums dar kartą priminti, kad į viską žvelgtumėte atvirai ir neįsitvertumėte pradinės idėjos.
Grojaraščio turinys paremtas “Innobox” metodiniu leidiniu, kurį sukūrė Suomijos skaitmeninio darbo su jaunimu ekspertų centras. Šie metodai padės jums imtis naujovių kūrimo jūsų gyvenime ir veikloje. Rinkinyje siūlomas veiklas ir užduotis jūs galite atlikti pavieniui, komandoje ar net su visa bendruomene jūsų organizacijoje. „Innobox“ tikslas – padėti jums tobulinti veiklą, kuriant naujus būdus veikti, sprendžiant jums ir kitiems rūpimas problemas ir iššūkius.
Šio grojaraščio veiklos yra labai specifinės ir susietos su grojaraščiu “Kuriantys ateitį. Iššūkiai ir sprendimai”. Todėl prieš neriant į šias veiklas labai rekomenduojame atlikti aukščiau paminėto grojaraščio veiklas. Šiame etape jūs jau turite turėti idėją, kurią esate pasiruošę plėtoti.
Taip pat, priklausomai nuo jūsų situacijos, išsirinkite kurias užduotis galite atlikti šiame grojaraštyje. Jei jums padeda fasilitatorius, pereikite prie 1 užduoties šioje dalyje. Jei dirbate kaip savarankiška grupė, pereikite prie 2 užduoties šioje dalyje. Jei dirbate pavieniui, pereikite prie 3 užduoties šioje dalyje.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Finish all playlist activities

Activities

Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas
"Innobox" mokymai apie skaitmenines inovacijas darbe su jaunimu
Ateities gebėjimų programa "Kuriantys ateitį"
Mokymo kursai dirbantiems su jaunimu "Kuriantys dabartį"
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists