About
Playlists
Sign up
Blitz VJOSAS mokymai : Jaunimo organizacijų pagrindai

Blitz VJOSAS mokymai : Jaunimo organizacijų pagrindai

Vilniaus jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritas stalas” (VJOSAS) organizuoja paskutiniuosius šių metų mokymus jaunimui ir jaunimo organizacijoms "Jaunimo organizacijų pagrindai".
Išgirsite blitz mokymus apie net keturias skirtingas temas (finansų, renginių organizavimo, vidinės komunikacijos, atstovavimo), kurios itin svarbios kiekvienai aktyviai veikiančiai jaunimo organizacijai.
Renginio lektoriai - VJOSAS komanda, turinti ilgametę patirtį jaunimo politikoje ir įvairiose jaunimo organizacijose, pasidalins savo patirtimi ir papasakos apie savo kuruojamas sritis organizacijoje. Mokymuose suteikta teorinė informacija ir praktiniai patarimai pagelbės ne tik patyrusiam organizacijų savanoriui ar vadovui, bet ir kiekvienam jaunam žmogui, aktyviai dalyvaujančiam jaunimo organizacijų veiklose.
Numatoma mokymų programa:
16:00-16:30 „Renginiai: viskas nuo A iki Z" Renginio organizavimo etapai. Svarbiausios klaidos ir gerosios patirtys. Tautgintė Beinoraitė, VJOSAS Biuro narė.
16:30-17:00 „Organizacijos idėjų atstovavimas". Kaip idėjas paversti konstruktyviais pasiūlymais, atstovauti savo organizacijos interesus platesniu mastu? Advokacijos procesai. Šarūnas Grigonis, VJOSAS Pirmininkas, Vidmantė Krušinskaitė, VJOSAS Valdybos narė.
17:00-17:30 Kavos pertraukėlė
17:30-18:00 „Kaip komunikuoti ir bendradarbiauti komandoje?" Bendro darbo organizacijoje pagrindai, komunikacija tarp skirtingų grupių žmonių ir skirtingų poreikių suderinimas. Monika Grigaitė, VJOSAS Valdybos narė.
18:00-18:30 „Jaunimo iniciatyvų finansavimo galimybės. Kaip parengti gerą projekto paraišką?" Jaunimo finansavimo galimybės, idėjos projektams, geros paraiškos parengimo principų identifikavimas. Elidijus Mažvyla, VJOSAS Valdybos narys.
18:30-19:00 Refleksija ir bendra diskusija.
Mokymai vyks spalio 25 d. 16 val., ,,Hotel Vilnia” konferencijų salėje (Maironio g. 1).
PRIVALOMA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA IKI SPALIO 23 d.: https://forms.gle/gKW1gkuqvjBEQhRE6
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Dalyvauti mokymuose.

Interest categories

Civic competence

Tags

ESCO
#financial capability
ESCO
#involve volunteers
#soacialinė-pilietinė veikla
ESCO
#represent the organisation
ESCO
#komandinio darbo principai
ESCO
#organizuoti renginius
ESCO
#evaluate events
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists