About
Playlists
Sign up
Kuriantys ateitį. Kūrybiškumo pratimas "kažkas naujo"

Naujovių kūrėjo ženkliukas

Badge informationEndorsements
Ženkliuko gavėjas/-a atliko kūrybiškumo pratimą "kažkas naujo" vienas/-a ar kartu su komanda. Ženkliuko gavėjas/-a užrašinėjo dalykus, kurie ateina į galvą apie šias 3 temas: Žmogus, technologijos, visuomenė. Po to iš kiekvienos dalies išsirinko po vieną dalyką ir sudėjo juos į vieną eilę dalyje "derinys". Tada iš šių dalykų eilės kūrė naują paslaugą ar naujovę. Užduotį atliko per tam skirtą laiką ir po to reflektavo pagal skaitmeninio žekliuko klausimus.
Pratimo tikslas buvo kurti naujas paslaugas.Šis pratimas padeda pamatyti/kurti naujus konceptus. Taip pat padeda tobulinti jūsų kūrybinę viziją, leidžiant jums pamatyti dalykus, idėjas ir problemas nauju kampu.
You have to finish all tasks to get the badge
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Išsirinkite ir įrašykite įdomiausius derinius.
Login and start quest
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Atlikite refleksiją pagal šiuos klausimus:Koks yra jausmas atrasti naują paslaugą ar veiklą?Kaip technologijos gali padėti sukurti naujovių jūsų darbe ar veikloje?
Login and start quest

Interest categories

Creativity and design
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists