Über
Playlists
Registrierung
1

Innobox rinkinys kuriantiems ateitį

Mitmachen
ÜbersichtBadgesBefürwortungen

Innobox rinkinys kuriantiems ateitį

Mitmachen

Inhalt

Pasaulis sparčiai keičiasi, ir norėdami ateityje sėkmingai veikti, svarbu suprasti, kaip pokyčiai paveiks mus ir mūsų veiklą. Dar svarbiau yra ne tik stebėti vykstančius pokyčius, bet juose dalyvauti, kuriant norimas ateitis.

VšĮ "Nectarus" bendradarbiaudami su Suomijos skaitmeninio darbo su jaunimu ekspertų centru "Verke" išvertėme ir išleidome "Innobox" naujovių kūrimo rinkinį, kuris padės jums imtis naujovių kūrimo jūsų gyvenime ir veikloje.



"Innobox" rinkinį sudaro 6 teminės dalys, kuriose pateikiamos praktinės užduotis jums leis žingsnis po žingsnio sukurti, suplanuoti ir pa(si)ruošti pokyčių idėjų realizavimui. Atsisiųskite visą "Innobox" rinkinį iš VšĮ "Nectarus" svetainės.


Kaip naudoti "Innobox" rinkinį?

Rinkinyje siūlomas veiklas ir užduotis jūs galite atlikti pavieniui, komandoje ar net su visa bendruomene jūsų organizacijoje. Visos užduotys, priemonės ir skaitmeniniai įrankiai yra pateikti "Kuriantys ateitį" grojaraščiuose. Šiuos grojaraščius galite naudoti kaip pagalbinę priemonę, kuri padės jums struktūruoti naujovių kūrimo procesą bei visiems dalyvaujantiems į(si)vertinti ateities kūrimo gebėjimus bei pasiekimus.

"Kuriantys ateitį" mokymosi grojaraščiai:
  1. Ateities gebėjimai. Šis grojaraštis padės pasitikrinti jūsų pasiruošimą ateičiai bei strategiškai ugdytis gebėjimus. Šio grojaraščio veiklos remiasi "Globalių jaunimo gebėjimų" tyrimu ir papildo "Innobox" rinkinio veiklas.
  2. Besikeičiantis pasaulis. Šis grojaraštis pakvies jus peržvelgti jūsų veiklos ir darbo pagrindus - strateginius dokumentus, veiklos modelius. Taip pat jūs galėsite apmąstyti ir įvertinti didžiąsias tendencijas, kurios lemei pasaulinius pokyčius, ypatingai technologinė kaita.
  3. Kūrybiškumas. Šiame grojaraštyje siūlomos veiklos pakvies jus išbandyti kelias įvairiapusiškas veiklas, kurios įkvėps kūrybiškai mąstyti, girdėti, matyti ir veikti.
  4. Iššūkiai ir sprendimai. Šio grojaraščio veiklos padės apmąstysime problemas ir iššūkius, su kuriais susiduriama dirbant su jaunimu arba būnant jaunu žmogumi.
  5. Idėjos plėtojimas. Šio grojaraščio veiklos susideda iš dviejų dalių. Pirmoje dalyje galėsite savo idėjomis pasidalyti su kitais bei atsirinkti vertingiausią sprendimą. Antros dalies veiklos padės iš naujo ir įvairiapusiškai įsivertinti bei išplėtoti savo idėją.
  6. Sprendimo pateikimas. Šio grojaraščio veiklos jums padės sustiprinti kuriamą pokyčių idėją bei paruoš patraukliai ją “supakuoti”, bei pristatyti tikslinei auditorijai.

"Innobox" rinkinio vertimą, leidybą bei skaitmeninių priemonių kūrimą palaiko ir finansavo ES programa "Erasmus+", Jaunimo reikalų departamentas prie SADM ir Vilniaus miesto savivaldybė.
Innobox teminių dalių turinys



Erhalte einen Badge für diese Aktivität

Innobox rinkinio naudotojas Erhalte diesen Badge

Badge InformationenBefürwortungen
Šio ženkliuko gavėjai, atliko "Innobox" rinkinyje siūlomas veiklas ir užduotis pavieniui, komandoje ar net su visa bendruomene organizacijoje. Rinkinio naudotojas atliko visas užduotys, naudojo priemonės ir pateikė veiklų įrodymus "Kuriantys ateitį" grojaraščiuose.
Šis ženkliukas parodo norą kurti naujoves, gebėjimą struktūruoti naujovių kūrimo procesą bei turimus ateities kūrimo gebėjimus bei pasiekimus.
VšĮ "Nectarus" bendradarbiaudami su Suomijos skaitmeninio darbo su jaunimu ekspertų centru "Verke" išvertėme ir išleidome "Innobox" naujovių kūrimo rinkinį, kuris padės jums imtis naujovių kūrimo jūsų gyvenime ir veikloje.
Aufgaben
Aufgabe Nr. 1
Augestellt durch die Organisatoren oder mittels QR Code
Atlikti "Kuriantys ateitį" grojaraščių veiklas ir gauti tai patvirtinančius ženkliukus:
  1. Ateities gebėjimai (neprivalomas, bet rekomenduojamas).
  2. Besikeičiantis pasaulis.
  3. Kūrybiškumas.
  4. Iššūkiai ir sprendimai.
  5. Idėjos plėtojimas.
  6. Sprendimo pateikimas.

Fähigkeiten

ESCO
#innovate
ESCO
#innovative thinking
ESCO
#Innovationsprozesse
ESCO
#Informations- und Kommunikationstechnologie
Karriere- und Jobvorbereitung
Zur Playlist hinzugefügt (0)
Teilen:

Ausführende Organisation

Vilnius City of Learning
Badgecraft betreibt diese Plattform und entwickelt sie zusammen mit Organisationen aus dem Bildungsbereich. Das EU Programm ERASMUS+ hat eine Ko-Finanzierung für die Entwicklung der ersten Version dieser Plattform gewährt. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Andere Sprache auswählen:
Ko-Finanziert durch das Erasmus+ Programm der Europäischen Union
StartseiteMapAktivitätenPlaylists