About
Playlists
Sign up
1

3 žingsnis: Motyvacinio laiško parengimas

Join
OverviewBadges

3 žingsnis: Motyvacinio laiško parengimas

Join

Content

Sekantis svarbus žingsnis po CV parengimo yra motyvacinis laiškas, kuris gali dar labiau pastiprinti įspūdį apie tave ir suteikti daugiau informacijos apie vertę, kurią gali sukurti darbovietei, į kurią aplikuoji. Kviečiame peržvelgti video ir susipažinti su motyvacinio laiško struktūros, rašymo stiliaus ir turinio ypatumus. Taip pat skatiname išgirsti, kokias klaidas dažnai padaro jauni žmonės, siųsdami savo motyvacinius laiškus darbdaviams ir šių klaidų nekartoti.



Get activity badge

3 žingsnis: Motyvacinio laiško parengimas Get this badge

Šis ženklelis įrodo, kad tinkamai įsisavinai informaciją apie motyvacinio laiško rengimą ir tau pavyko sukurti gerą motyvacinį laišką.


Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Pasitelkiant visas žinias, kurias išgirdai šio žingsnio mokomojoje medžiagoje, pasirink organizaciją, kuri tave domina ir parenk motyvacinį laišką, skirtą šiai organizacijai. Įkelk parengtą motyvacinį laišką čia.

Skills

ESCO
#employment rule
Career and job readiness
Added to playlist (1)
Time to complete: 1 hour
Share:

Organisers

Naujas aspektas

Used in playlists

KARJEROS STARTERIS
Naujas aspektas
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists