Teave
Playlists
Registreeri
1

C. ĮTRAUKTIS (politikos rekomendacijos)

Liitu
OverviewMärgidEndorsements

C. ĮTRAUKTIS (politikos rekomendacijos)

Liitu

Teave

C.1 Atskirtį patiriantiems jaunuoliams sudaryti konkretesnes galimybes dalyvauti (įskaitant renginius, įvairią veiklą, kalbų mokymąsi įtraukčiai, didesnį judumą siekiant įgyti esminės gyvenimo patirties).

C.2 Vietos ir regionų valdžios institucijos turėtų suteikti išteklių, kad būtų sudarytos sąlygos saugioms erdvėms, projektams ir bendruomenės sanglaudos bei kultūrinių mainų veikloms, kurios būtų prieinamos, svarbios ir patrauklios jų bendruomenėms.

C.3 Formaliojo švietimo įstaigos turėtų aktyviai sudaryti sąlygas saugiai diskutuoti LGBTQIA+ temomis, įskaitant atitinkamą darbuotojų mokymą, kad jaunuoliai galėtų išreikšti save.

C.4 Kurti prieinamas ir įtraukias erdves bei renginius, kuriuose galėtų dalyvauti visi negalią turintys jaunuoliai, užtikrinant tam reikalingą paramą, pavyzdžiui, asmeninius asistentus, tinkamą fizinę infrastruktūrą, gestų kalbos vertėjus ir Brailio raštą.

C.5 Vyriausybės turėtų nedelsdamos suteikti išteklių, kad sudarytų konkrečias galimybes integruoti jaunus pabėgėlius ir imigrantus, taip padėdamos jiems jaustis bendruomenės dalimi.

Susipažinkite su neformalaus ugdymo rekomendacijomis, išsirinkite 1-2, kurios jūsų bendruomenei /aplinkai yra svarbiausios, jeigu turite galimybę - padiskutuokite su savo kolega, komanda ar bendruomene apie šių rekomendacijų įgyvendinimą.
Atsakykite skaitmeninio ženkliuko klausimus ir papildykite savo pasiekimų ženkliukų kolekciją.


Get activity badge

C. ĮTRAUKTIS (politikos rekomendacijos) Get this badge

Märgi informatsioonEndorsements
Šio ženkliuko gavėjas/-a susipažino su besimokančių miestų ĮTRAUKTIES politikos rekomendacijomis ir atliko šios grojaraščio veiklos užduotis:
  • Išsirinko 1-2 ĮTRAUKTIES politikos rekomendacijas, kurios yra svarbiausios jo/jos aplinkoje/ bendruomenėje;
  • Apsvarstė šių rekomendacijų taikymą bendruomenės, šalies, Europos ar pasaulio mastu.

Šios rekomendacijos buvo kuriamos “Cities of Learning: youth co-design learning, civic and career pathways” projekte, kuris įtraukė 8 Europos šalių jaunimą ir partnerius bei vyko 2020-2022 metais.

Projektą iš dalies finansavo ES programa “Erasmus+”. Šios rekomendacijos atspindi tik autorių nuomonę, todėl Europos Komisija negali būti laikomą atsakingą už jame pateiktą informaciją.


Ülesanded
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
1. Kurios rekomendacijos yra svarbiausios jums/ jūsų aplinkai/bendruomenei? Kodėl?
2. Kur ir kaip galėtumėte taikyti šias rekomendacijas?

Globaalne maailm
Lisatud esitusloendisse (1)
Share:

Organiseerijad

Vilnius City of Learning

Used in playlists

20 jaunimo politikos rekomendacijų geresnei ateičiai
Vilnius City of Learning
Badgecraft käitab veebi taristut Õppimise linnade ja regioonide jaoks. Euroopa konsortsium arendab seda platvormi kaasrahastusega Euroopa Liidu programmist Erasmus+.
Platvorm
Vaheta keelt:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
KoduKaartActivitiesPlaylists