Su di noi
Playlist
Registrati
1

Kuriantys ateitį. Kūrybiškumo pratimas "kažkas naujo"

Partecipa
PanoramicaBadgeEndorsement

Kuriantys ateitį. Kūrybiškumo pratimas "kažkas naujo"

Partecipa

Informazioni

Šį pratimą galite atlikti asmeniškai arba savo mokymosi komandoje.
Jums reikės: užduočių knygos, rašiklio, lipnių lapelių, atspausdinto užduoties lapo “Derinys”

Užduotis:
  • Ant lipnių lapelių užrašykite kuo daugiau dalykų, kurie šauna į galvą apie kiekvieną temą. Tada tuos lapelius priklijuokite atitinkamoje 1 užduoties lapo (“derinys”) vietoje.
  • Ant lipnių lapelių, skirtų daliai „Žmogus“, užrašykite su žmogumi susijusius dalykus (miegas, meilė, mankšta, mityba ir pan.).
  • Ant lipnių lapelių, skirtų daliai „Technologijos“, užrašykite su technologijomis susijusius dalykus (kompiuteris, svetainė, pokalbių svetainė, konsolė ir pan.).
  • Ant lipnių lapelių, skirtų daliai „Visuomenė“, užrašykite su visuomene susijusius dalykus (bankas, mokykla, baseinas, pinigai ir pan.)
  • Priklijavę lipnius lapelius, iš kiekvienos dalies (Žmogus, Technologijos, Visuomenė) atsitiktine tvarka išsirinkite po vieną ir priklijuokite juos viena eile dalyje „Derinys“. Tada remdamiesi šiais žodžiais išraskite naują paslaugą ar kitokią naujovę.
  • Po to atlikite skaitmeninio ženkliuko užduotis.
Pratimo tikslas: kurti naujas paslaugas. Šis pratimas padeda pamatyti/kurti naujus konceptus. Taip pat padeda tobulinti jūsų kūrybinę viziją, leidžiant jums pamatyti dalykus, idėjas ir problemas nauju kampu.

Risorse utili

  • Užduočių knyga
  • Užduočių lapai (Derinys nr.1)

Ottieni badge per l'attività

Naujovių kūrėjo ženkliukas Ottieni questo badge

Informazioni sul badgeEndorsement
Ženkliuko gavėjas/-a atliko kūrybiškumo pratimą "kažkas naujo" vienas/-a ar kartu su komanda. Ženkliuko gavėjas/-a užrašinėjo dalykus, kurie ateina į galvą apie šias 3 temas: Žmogus, technologijos, visuomenė. Po to iš kiekvienos dalies išsirinko po vieną dalyką ir sudėjo juos į vieną eilę dalyje "derinys". Tada iš šių dalykų eilės kūrė naują paslaugą ar naujovę. Užduotį atliko per tam skirtą laiką ir po to reflektavo pagal skaitmeninio žekliuko klausimus.
Pratimo tikslas buvo kurti naujas paslaugas.Šis pratimas padeda pamatyti/kurti naujus konceptus. Taip pat padeda tobulinti jūsų kūrybinę viziją, leidžiant jums pamatyti dalykus, idėjas ir problemas nauju kampu.
Devi completare tutte le attività per ottenere il badge
Attività
Task n.1
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
Išsirinkite ir įrašykite įdomiausius derinius.
Task n.2
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
Atlikite refleksiją pagal šiuos klausimus:Koks yra jausmas atrasti naują paslaugą ar veiklą?Kaip technologijos gali padėti sukurti naujovių jūsų darbe ar veikloje?

Competenze

ESCO
#pensare in modo creativo
ESCO
#sviluppare le idee creative
Creatività e design
Inserito in playlist (1)
Tempo di completamento: 20 minuti
Condividi:

Organizzatori

Vilnius City of Learning

Utilizzato nelle playlist

Kuriantys ateitį. Kūrybiškumas
Vilnius City of Learning
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist