Su di noi
Playlist
Registrati
5

Werkeloosheid onder jongeren

Partecipa
PanoramicaBadgeEndorsement

Werkeloosheid onder jongeren

Partecipa

Informazioni

In deze playlist gaan we dieper in op het thema werkeloosheid onder jongeren. Aangezien het onderwerp vrij breed is, is het niet mogelijk om alles te behandelen. De focus van deze inhoud ligt op jouw persoonlijke manier van voorbereiden op een baan. Bekijk alle vier de activiteiten om meer informatie te krijgen, daag jezelf uit en discussieer erover met anderen!

Op deze manier kun je deelnemen aan de playlist en de individuele activiteiten:

Log in (of maak een gratis account aan als je het platform voor het eerst gebruikt).
Klik op "deelnemen" in de afspeellijst. De afspeellijst wordt nu opgeslagen in je account en je kunt je voortgang bekijken.
Bekijk de individuele activiteiten in de afspeellijst. Klik op deelnemen om de activiteit te starten. Lees de activiteit door en ga aan de slag met de taken en leerervaringen. Je vindt alle websites en documenten die bij de activiteit worden genoemd onder 'materialen'.
Voor elke activiteit die je voltooit, ontvang je een digitale badge: upload een bewijs, bijvoorbeeld een foto of een screenshot, of schrijf je antwoord op een vraag in het tekstveld.

Attività da completare

Completa le attività seguenti e ottieni i badge per vedere lo stato di completamento della playlist aggiornato
Werkeloosheid onder jongeren; Wist je dat...?
Obbligatorio
Durata sconosciuta
Vedi l'attività
Attività: 4
Iniziato: 6
Playlist completata: 0
Condividi:

Organizzatori

Breakthrough
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist