Su di noi
Playlist
Registrati
1

A. NEFORMALUSIS MOKYMASIS (politikos rekomendacijos)

Partecipa
PanoramicaBadgeEndorsement

A. NEFORMALUSIS MOKYMASIS (politikos rekomendacijos)

Partecipa

Informazioni

Į šias rekomendacijas reikėtų žiūrėti visapusiškai.

A.1 Mokyklose kas mėnesį turėtų būti bent viena neformaliajam mokymuisi skirta diena, kurią vestų specialistai, jaunuoliai ar kiti asmenys, turintys patirties šioje srityje.

A.2 Formaliojo švietimo įstaigose suinteresuotosios šalys (įskaitant vyresniuosius vadovus, mokytojus, dėstytojus, tėvus, savanorius ir kitus) turėtų būti geriau informuotos apie neformaliojo mokymosi naudą bei turėtų palaikyti ryšį su sektinais pavyzdžiais ir šios srities profesionalais.

A.3 Būtina remti tyrimus apie neformaliojo mokymosi poveikį, naudą ir tikslą bei užtikrinti, kad jų būtų atliekama daugiau. Tokie tyrimai padeda paaiškinti neformaliojo mokymosi poveikį, naudą ir tikslą suinteresuotosioms šalims (įskaitant darbdavius, tėvus, mokytojus, savanorius, dėstytojus ir kitus) ir taip prisideda prie jo skatinimo.

A.4 Vietos valdžia turėtų sudaryti sąlygas ir skirti išteklių NVO, mokyklų ir kitų partnerių bendradarbiavimui, sukurdama stipresnį ir visapusiškesnį tinklą, kuriame šalys galėtų dirbti pagal tokią pačią sistemą.

Susipažinkite su NEFORMALIOJO MOKYMOSI politikos rekomendacijomis, išsirinkite 1-2, kurios jūsų bendruomenei /aplinkai yra svarbiausios, jeigu turite galimybę - padiskutuokite su savo kolega, komanda ar bendruomene apie šių rekomendacijų įgyvendinimą.
Atsakykite skaitmeninio ženkliuko klausimus ir papildykite savo pasiekimų ženkliukų kolekciją.


Ottieni badge per l'attività

A. NEFORMALUSIS MOKYMASIS (politikos rekomendacijos) Ottieni questo badge

Informazioni sul badgeEndorsement
Šio ženkliuko gavėjas/-a susipažino su besimokančių miestų NEFORMALIOJO MOKYMOSI politikos rekomendacijomis ir atliko šios grojaraščio veiklos užduotis:
  • Išsirinko 1-2 NEFORMALIOJO MOKYMOSI politikos rekomendacijas, kurios yra svarbiausios jo/jos aplinkoje/bendruomenėje;
  • Apsvarstė šių rekomendacijų taikymą bendruomenės, šalies, Europos ar pasaulio mastu.

Šios rekomendacijos buvo kuriamos “Cities of Learning: youth co-design learning, civic and career pathways” projekte, kuris įtraukė 8 Europos šalių jaunimą ir partnerius bei vyko 2020-2022 metais.
Projektą iš dalies finansavo ES programa “Erasmus+”. Šios rekomendacijos atspindi tik autorių nuomonę, todėl Europos Komisija negali būti laikomą atsakingą už jame pateiktą informaciją.


Attività
Task n.1
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
1. Kurios rekomendacijos yra svarbiausios jums/ jūsų aplinkai/bendruomenei? Kodėl?
2. Kur ir kaip galėtumėte taikyti šias rekomendacijas?

Sviluppo individuale
Inserito in playlist (1)
Condividi:

Organizzatori

Vilnius City of Learning

Utilizzato nelle playlist

20 jaunimo politikos rekomendacijų geresnei ateičiai
Vilnius City of Learning
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist