Über
Playlists
Registrierung
10

Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas

Mitmachen
ÜbersichtBadgesBefürwortungen

Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas

Mitmachen

Inhalt

Šio grojaraščio veiklos susideda iš dviejų dalių.Pirmoje dalyje galėsite savo idėjomis pasidalyti su kitais. Išgirsite idėjų pristatymus, vertinsite pasiūlymus, dalysite taškus ir atrinksite idėjas, kurias toliau plėtosite. Svarbu atvirai žiūrėti į idėjas, taip pat gebėti atsisakyti savo idėjų ir savo patirtimi prisidėti prie kitų žmonių idėjų plėtojimo.
Antros dalies veiklos padės iš naujo įsivertinti savo idėją. Atliekant šias veiklas jūsų atrinkta idėja gali visiškai pasikeisti - tai yra naujovių kūrimo proceso dalis. Todėl norime jums dar kartą priminti, kad į viską žvelgtumėte atvirai ir neįsitvertumėte pradinės idėjos.
Grojaraščio turinys paremtas “Innobox” metodiniu leidiniu, kurį sukūrė Suomijos skaitmeninio darbo su jaunimu ekspertų centras. Šie metodai padės jums imtis naujovių kūrimo jūsų gyvenime ir veikloje. Rinkinyje siūlomas veiklas ir užduotis jūs galite atlikti pavieniui, komandoje ar net su visa bendruomene jūsų organizacijoje.„Innobox“ tikslas – padėti jums tobulinti veiklą, kuriant naujus būdus veikti, sprendžiant jums ir kitiems rūpimas problemas ir iššūkius.
Šio grojaraščio veiklos yra labai specifinės ir susietos su grojaraščiu “Kuriantys ateitį. Iššūkiai ir sprendimai”. Todėl prieš neriant į šias veiklas labai rekomenduojame atlikti aukščiau paminėto grojaraščio veiklas.Šiame etape jūs jau turite turėti idėją, kurią esate pasiruošę plėtoti.
Taip pat, priklausomai nuo jūsų situacijos, išsirinkite kurias užduotis galite atlikti šiame grojaraštyje.Jei jums padeda fasilitatorius, pereikite prie 1 užduoties šioje dalyje.Jei dirbate kaip savarankiška grupė, pereikite prie 2 užduoties šioje dalyje.Jei dirbate pavieniui, pereikite prie 3 užduoties šioje dalyje.__Lietuvišką „Innobox“ versiją parengė ir išleido VšĮ “Nectarus” (nectarus.lt), vykdydami projektą, kurį finansavo Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ir Europos Sąjungos programa „Erasmus+”

Aktivitäten zu Fertigstellung

Schließe die folgenden Aktivitäten ab und erhalte Open Badge, um deinen Playlist- Fortschritt zu fördern
Kuriantys ateitį. Idėjų atrinkimas su palydėjimu
optional
25 Minuten
Vollständige Aktivität ansehen

Fähigkeiten

ESCO
#dirbti komandoje
ESCO
#Durchsetzbarkeit analysieren
ESCO
#soziale Auswirkungen verfolgen
ESCO
#Ressourcenplanung durchführen
ESCO
#Brainstorming zur Ideenentwicklung durchführen
ESCO
#Schlüsselideen bereichern
ESCO
#dirbti komandoje
ESCO
#Beurteilungsverfahren
ESCO
#Durchsetzbarkeit analysieren
ESCO
#neue Konzepte erstellen
ESCO
#Zusammenfassungen erstellen
ESCO
#neue Ideen recherchieren
ESCO
#Datenanalyse durchführen
Aktivitäten: 9
Begonnen: 34
Absolvierte Playlists: 14
Zeit zur Vervollständigung: 1 Stunde 10 Minuten
Teilen:

Ausführende Organisation

Vilnius City of Learning
Badgecraft betreibt diese Plattform und entwickelt sie zusammen mit Organisationen aus dem Bildungsbereich. Das EU Programm ERASMUS+ hat eine Ko-Finanzierung für die Entwicklung der ersten Version dieser Plattform gewährt. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Andere Sprache auswählen:
Ko-Finanziert durch das Erasmus+ Programm der Europäischen Union
StartseiteMapAktivitätenPlaylists