A propos
Playlists
S'inscrire
10

Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas

S'inscrire
Vue d'ensembleBadgesMentions

Kuriantys ateitį. Idėjos plėtojimas

S'inscrire

Contenu

Šio grojaraščio veiklos susideda iš dviejų dalių.Pirmoje dalyje galėsite savo idėjomis pasidalyti su kitais. Išgirsite idėjų pristatymus, vertinsite pasiūlymus, dalysite taškus ir atrinksite idėjas, kurias toliau plėtosite. Svarbu atvirai žiūrėti į idėjas, taip pat gebėti atsisakyti savo idėjų ir savo patirtimi prisidėti prie kitų žmonių idėjų plėtojimo.
Antros dalies veiklos padės iš naujo įsivertinti savo idėją. Atliekant šias veiklas jūsų atrinkta idėja gali visiškai pasikeisti - tai yra naujovių kūrimo proceso dalis. Todėl norime jums dar kartą priminti, kad į viską žvelgtumėte atvirai ir neįsitvertumėte pradinės idėjos.
Grojaraščio turinys paremtas “Innobox” metodiniu leidiniu, kurį sukūrė Suomijos skaitmeninio darbo su jaunimu ekspertų centras. Šie metodai padės jums imtis naujovių kūrimo jūsų gyvenime ir veikloje. Rinkinyje siūlomas veiklas ir užduotis jūs galite atlikti pavieniui, komandoje ar net su visa bendruomene jūsų organizacijoje.„Innobox“ tikslas – padėti jums tobulinti veiklą, kuriant naujus būdus veikti, sprendžiant jums ir kitiems rūpimas problemas ir iššūkius.
Šio grojaraščio veiklos yra labai specifinės ir susietos su grojaraščiu “Kuriantys ateitį. Iššūkiai ir sprendimai”. Todėl prieš neriant į šias veiklas labai rekomenduojame atlikti aukščiau paminėto grojaraščio veiklas.Šiame etape jūs jau turite turėti idėją, kurią esate pasiruošę plėtoti.
Taip pat, priklausomai nuo jūsų situacijos, išsirinkite kurias užduotis galite atlikti šiame grojaraštyje.Jei jums padeda fasilitatorius, pereikite prie 1 užduoties šioje dalyje.Jei dirbate kaip savarankiška grupė, pereikite prie 2 užduoties šioje dalyje.Jei dirbate pavieniui, pereikite prie 3 užduoties šioje dalyje.__Lietuvišką „Innobox“ versiją parengė ir išleido VšĮ “Nectarus” (nectarus.lt), vykdydami projektą, kurį finansavo Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ir Europos Sąjungos programa „Erasmus+”

Activités à compléter

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
Kuriantys ateitį. Idėjų atrinkimas su palydėjimu
Facultatif
25 minutes
View full activity

Compétences

ESCO
#dirbti komandoje
ESCO
#analyse enforceability
ESCO
#monitor social impact
ESCO
#perform resource planning
ESCO
#brainstorm ideas
ESCO
#enrich the key idea
ESCO
#dirbti komandoje
ESCO
#assessment processes
ESCO
#analyse enforceability
ESCO
#create new concepts
ESCO
#make abstracts
ESCO
#research new ideas
ESCO
#perform data analysis
Activités : 9
Débuté : 34
Playlist terminée : 14
Temps à compléter : 1 heure 10 minutes
Partager :

Organisateurs

Vilnius City of Learning
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilCarteActivitésPlaylists