Σχετικά με εμάς
Playlists
Εγγραφή
1

3. Andrew Pollardo mokymosi ratas

Συμμετοχή
Σφαιρική ΕικόναΣήματα

3. Andrew Pollardo mokymosi ratas

Συμμετοχή

Σχετικά

Dar vienas efektyvaus mokymosi modelis, kurį verta paminėti yra Andrew Pollardo reflektyvaus mokymosi modelis, kurį jis ir jo kolegos aprašė knygoje “Reflektyvusis mokymas mokyklose”. Jo metodas, taip pat kaip ir Kolbo, įžvelgia mokymosi procese nuolatinius spiralinius ciklus, kuriais tinkamai naviguojant galima išgauti vis didėjantį efektyvumą ir patirčių kokybę.

Mokymosi ciklas, anot Pollardo, skirstomas į septynis etapus. Skirtingose situacijose galima sąmoningai atsidurti bet kuriame šios patirties etape, kuris gali tapti mokymosi pradžia.

DUOMENŲ RINKIMAS: Prieš pradedant bet kokį veiksmą yra renkami visi įmanomi duomenys, susiję su nagrinėjamu dalyku. Kuo daugiau informacijos šaltinių - tuo geriau.

DUOMENŲ NAGRINĖJIMAS: Duomenys yra analizuojami ir tiriami be išankstinių nusistatymų ir priimami tokie, kokie jie yra, sisteminant ir suspaudžiant į bendras koncepcijas.

DUOMENŲ ĮVERTINIMAS: Duomenys yra įvertinami ir pasidaromos konkrečios išvados, kurios gali būti tiek objektyvios, tiek subjektyvios.

APMĄSTYMAS: Reflektuojama visa turima informacija ir patirtis, generuojamos abstrakčios idėjos ir vizijos.

PLANAVIMAS: Kuriamas konkretus, struktūruotas veiksmų planas.

PASIRENGIMAS: Suplanuojama, kokie konkretūs ištekliai reikalingi veiksmų plano įgyvendinimui.

VEIKIMAS: Tai - konkreti patirtis, kuri karūnuoja visą ratą mokymosi ratą, kuomet yra integruojami visų šešių prieš tai atliktų žingsnių rezultatai į realią patirtį.



Αποκτήστε το σήμα δραστηριότητας

Andrew Pollardo mokymosi ratas Αποκτήστε αυτό το σήμα

Šis ženkliukas patvirtina, kad susipažinau plačiau su įvairesniais mokymosi modeliais ir vienu iš jų Andrew Pollardo mokymosi ratu.
Εργασίες
Αρ. Εργασίας 1
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: Ένας διαχειριστής έργου
Įsivertink, kiek skirtingi etapai dominuoja tavo mokymosi elgesio modeliuose. Kuris etapas yra ryškiausias, ir kuriam skiriama mažiausiai dėmesio?

Δεξιότητες

ESCO
#plan learning
ESCO
#learning technologies
ESCO
#reflect on learning process
Ετοιμότητα καριέρας και εργασίας
Προστέθηκε στην playlist (1)
Ώρα για να ολοκληρωθεί: 15 λεπτά
Κοινοποίηση:

Διοργανωτές

New Dimension in Career Guidance

Χρησιμοποιείται σε playlists

Mokymasis ir mąstymas
New Dimension in Career Guidance
Η Badgecraft φιλοξενεί αυτήν την πλατφόρμα και την αναπτύσσει μαζί με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχρηματοδότησε την κατασκευή της πρώτης έκδοσης αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με το support@badgecraft.eu.
Πλατφόρμα
Αλλαγή γλώσσας:
Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αρχική σελίδαΧάρτηςΔραστηριότητεςPlaylists