Σχετικά με εμάς
Playlists
Εγγραφή
1

6. Į KĄ SVARBU ATKREIPTI DĖMESĮ

Συμμετοχή
Σφαιρική ΕικόναΣήματα

6. Į KĄ SVARBU ATKREIPTI DĖMESĮ

Συμμετοχή

Σχετικά

Noriu jus pasveikinti, liko visai nedaug iki įdomiausios dalies - pačios programos struktūros kūrimo ir realizavimo. Tačiau prieš tai mums svarbu apmąstyti dar keletą aspektų.

Pagrindinė priežastis, kodėl nuostabios globalios idėjos nėra įgyvendinamos yra tai, kad jos neatranda savo struktūros ir neatranda savo įkūnijimo konkrečiuose mažuose žingsneliuose, sunku aprėpti visus niuansus ir patikėti, kad tokią didybę įmanoma įgyvendinti ir išgelbėti pasaulį. Tortą yra lengviau ir sveikiau valgyti, kuomet jis yra supjautytas į mažesnius gabaliukus, taip pat ir jūsų idėjos nustos jums kelti nerimą ir nuogąstavimus, jeigu išstrūkturuosite ją į atskiras dalis ir koncentruosite į kiekvieną jų atskirai.

Šiame žingsnyje jums svarbu išsistruktūruoti visus kylančius klausimus ir išsirašyti viską, ko jums gali prireikti programos įgyvendinimo eigoje. Čia vienas iš pavyzdžių apie tai, kad kiekvienas jūsų aprašytas poreikis arba mintis gali išsiskaidyti į dar daugiau idėjų ir minčių.

Rekomenduojame paimti didelį baltą lapą ir piešti, braižyti jame, veikiant minčių lietaus principu. Jeigu programą įgyvendinsite komandoje tai gali užtrukti ir kelias strategines sesijas.

Αποκτήστε το σήμα δραστηριότητας

6. Į KĄ SVARBU ATKREIPTI DĖMESĮ Αποκτήστε αυτό το σήμα

Apmąsčiau įvairius su būsima programa susijusius aspektus.
Πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες για να αποκτήσετε το σήμα
Εργασίες
Αρ. Εργασίας 1
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: Ένας διαχειριστής έργου
Prisekite ir pateikite savo parengtą minčių lietų ar minčių sąrašą, apmąstant įvairius su programos įgyvendinimo susijusius aspektus.
Αρ. Εργασίας 2
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: Ένας διαχειριστής έργου
Prisekite ir pateikite atliktą SSGG analizę

Δεξιότητες

ESCO
#prepare personal work environment
Ετοιμότητα καριέρας και εργασίας
Προστέθηκε στην playlist (1)
Ώρα για να ολοκληρωθεί: 2 ώρες
Κοινοποίηση:

Διοργανωτές

New Dimension in Career Guidance

Χρησιμοποιείται σε playlists

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
Η Badgecraft φιλοξενεί αυτήν την πλατφόρμα και την αναπτύσσει μαζί με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχρηματοδότησε την κατασκευή της πρώτης έκδοσης αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με το support@badgecraft.eu.
Πλατφόρμα
Αλλαγή γλώσσας:
Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αρχική σελίδαΧάρτηςΔραστηριότητεςPlaylists