Sobre
Playlist
Registrar-se
1

6. Į KĄ SVARBU ATKREIPTI DĖMESĮ

Participar
Visão globalPatentes

6. Į KĄ SVARBU ATKREIPTI DĖMESĮ

Participar

Sobre

Noriu jus pasveikinti, liko visai nedaug iki įdomiausios dalies - pačios programos struktūros kūrimo ir realizavimo. Tačiau prieš tai mums svarbu apmąstyti dar keletą aspektų.

Pagrindinė priežastis, kodėl nuostabios globalios idėjos nėra įgyvendinamos yra tai, kad jos neatranda savo struktūros ir neatranda savo įkūnijimo konkrečiuose mažuose žingsneliuose, sunku aprėpti visus niuansus ir patikėti, kad tokią didybę įmanoma įgyvendinti ir išgelbėti pasaulį. Tortą yra lengviau ir sveikiau valgyti, kuomet jis yra supjautytas į mažesnius gabaliukus, taip pat ir jūsų idėjos nustos jums kelti nerimą ir nuogąstavimus, jeigu išstrūkturuosite ją į atskiras dalis ir koncentruosite į kiekvieną jų atskirai.

Šiame žingsnyje jums svarbu išsistruktūruoti visus kylančius klausimus ir išsirašyti viską, ko jums gali prireikti programos įgyvendinimo eigoje. Čia vienas iš pavyzdžių apie tai, kad kiekvienas jūsų aprašytas poreikis arba mintis gali išsiskaidyti į dar daugiau idėjų ir minčių.

Rekomenduojame paimti didelį baltą lapą ir piešti, braižyti jame, veikiant minčių lietaus principu. Jeigu programą įgyvendinsite komandoje tai gali užtrukti ir kelias strategines sesijas.

Get activity badge

6. Į KĄ SVARBU ATKREIPTI DĖMESĮ Get this badge

Apmąsčiau įvairius su būsima programa susijusius aspektus.
Você precisa concluir todas as tarefas para receber a patente
Tarefas
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Prisekite ir pateikite savo parengtą minčių lietų ar minčių sąrašą, apmąstant įvairius su programos įgyvendinimo susijusius aspektus.
Task no.2
Evidence verified by: one activity organiser
Prisekite ir pateikite atliktą SSGG analizę

Habilidades

ESCO
#prepare personal work environment
Carreira e preparação para o trabalho
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 2 horas
Compartilhar:

Organizadores

New Dimension in Career Guidance

Used in playlists

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioMapaAtividadesPlaylist