Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

2. Kaip veikla tampa finansiniu šaltiniu?

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

2. Kaip veikla tampa finansiniu šaltiniu?

Liity

Lisätiedot

Kaip galime pastebėti gilindamies į pinigų istoriją, jie niekuomet patys savaime nebuvo tikslas ir vertybė, tik tarpinė jungiamoji grandis, skirta mainams palengvinti.

Kiekvienas žmogus, šeima ar bendruomenė būrėsi aplink tam tikrą agrarinę ar kitokią veiklą ir, turėdami kuriamų produktų gausą, dalijosi ja su kitais, taip galėdami mainais įsigyti kitų reikalingų dalykų. Tačiau ilgainiui ėmė kilti istoriniai įvykiai, per kuriuos vienaip ar kitaip buvo spekuliuojama padėti turėjusia pinigine sistema, ir materialinė gerovė tapo nuolatinį stresą ir baimę didžiajai daliai žmonių, keliančiu klausimu.

Nepaisant to, žvelgdami iš istorinės perspektyvos, galime matyti ir suprasti, kad bet kokia žmogaus veikla turi polinkį virsti finansiniu šaltiniu. Bet kurios mums žinomos pasaulyje egzistuojančios profesijos esmė ir yra teikti produktus arba paslaugas, nukreiptus į kitus žmones. Mes visi šiame pasaulyje gyvename tam, kad parodytume vieni kitiems savo stipriąsias puses, talentus ir stiprybes, kuriomis naudodamiesi galime kurti vienokias ar kitokias vertybes ir jas mainyti į pinigus.

Tad bet kokia mėgstama veikla, pomėgis, hobis turi potencialą tapti finansiniu šaltiniu – nesvarbu, kas tai bebūtų: sporto kryptis, pomėgis, vienokios ar kitokios rūšies kūryba, gebėjimas komunikuoti, talentas organizuoti renginius draugams ir t.t.

Šios veiklos metu kviečiame kiekvieną iš jūsų apmąstyti, kokios veiklos jums labiausiai patinka ir kaip šiuos pomėgius galite paversti finansų šaltiniu.

Hanki aktiviteetti-merkki

2. Kaip veikla tampa finansiniu šaltiniu? Hanki tämä merkki

Šis ženkliukas patvirtina, kad gilinuosi vis labiau į pinigų istorinę raidą, jų sampratą, išraiškas. Mokausi atpažinti reflektuojant savo mėgstamiausius pomėgius, analizuojuosi juos kaip galimybes, kurios gali tapti finansiniu šaltiniu.
Sinun täytyy suorittaa 2 tehtävää saadaksesi merkin
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Ką tau labiausiai patinka veikti? Įvardink.
Tehtävä nro.2
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Kaip tavo mėgstama veikla gali būti susijusi su kitais žmonėmis?
Tehtävä nro.3
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Kokį pozityvų pokytį gali kurti tavo mėgstama veikla ne tik tau, bet ir kitiems žmonėms?

Taidot

ESCO
#rahoitusmenetelmät
Ura- ja työelämätaidot
Lisätty soittolistaan (1)
Suoritusaika: 30 minuuttia
Jaa:

Järjestäjät

New Dimension in Career Guidance

Käytössä soittolistoilla

Finansų valdymas
New Dimension in Career Guidance
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat