About
Playlists
Sign up
4. Išlaidų skirstymas į segmentus

4. Išlaidų skirstymas į segmentus

Šis ženkliukas patvirtina, kad gebu analziuotis savo pajamas, stebėti jų panaudotinumą, reflektuoti ką keisti, ką ne. Tai parodo, kad gebu ugdytis finansinio raštingumo kompetenciją.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Paskirstykite lapą į dvi dalis. Vienoje pusėje reikia surašyti visas turimas veiklas ir pomėgius – tiek tuos, kurie generuoja lėšas, tiek tuos, kurie jų negeneruoja.

Užduočiai įvykdyti skiriama 10 minučių. Tuomet kitoje lapo pusėje parašykite, kaip kiekviena iš šių veiklų galėtų tapti finansiniu šaltiniu. Šalia tų veiklų, kurios jau generuoja pajamas, pamąstykite ir pasižymėkite, ką reikėtų daryti, kad minėtos veiklos imtų generuoti dar daugiau pajamų. Šiai užduoties daliai skiriama dar 15 minučių.

Pasidalinkite nuotrauka ar surašykite mintis čia.
Task no.2
Issued by organiser or scanning QR code
Pagal teorinės dalies finansinių išlaidų skirstymo į gyvenimo segmentus dalį, aprašykite paskutinio mėnesio išlaidas kiekvienai iš minėtų skilčių.

Užduočiai atlikti skiriama 10–15 minučių.

Pasidalinkite savo įžvalgomis.

Activities

4. Išlaidų skirstymas į segmentus
Finansų valdymas
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists