Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
6

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Liity

Lisätiedot

Tarptautinės konferencijos „New Dimension in Career Guidance“ tema – „Ugdymas karjerai pokyčių pasaulyje: Patirtys ir iššūkiai“.

Konferencijos metu darbo su jaunimu ir karjeros orientavimo ekspertai dalinasi patirtimi, vykdant iniciatyvas ir projektus, kuriančius teigiamą pokytį ugdymo karjerai srityje Lietuvoje bei užsienyje.

Šiame grojaraštyje yra pateikiami Pirmojo srauto pranešimų įrašai. Sraute yra paliečiama globalioji ugdymo karjerai perspektyva, pažvelgiant į ją per sisteminio poveikio prizmę. Pranešėjai pristatys santykį ir lūkesčių neatitikimą tarp šiuolaikinio darbdavio ir darbuotojo, ateities gebėjimų modelį, kokybiškos savanorystės įtaką karjeros orientavimo procese, finansavimo galimybes palydint link darbo rinkos.

Diskusijos metu nacionaliniu mastu veikiantys ugdymo karjerai specialistai bei organizacijos dalinsis savo įžvalgomis ir pastebėjimais apie šių dienų ugdymą karjerai.

Įvadinėje konferencijos dalyje yra pristatomas metodinis leidinys "Darbo knyga jaunimo darbuotojams, vykdantiems ugdymo karjerai veiklas" bei jo pagrindu sukurti mokymosi grojaraščiai "Besimokančių miestų" platformoje.

Konferencija yra įgyvendinta projekto "New Dimension in Career Guidance", finansuoto Europos Sąjungos programos "ERASMUS+" rėmuose.



Suoritettavat aktiviteetit

Suorita seuraavat toimet, ansaitse merkkejä ja näet soittolistan edistymisen päivitettynä
Visa tiesa apie darbo rinką, kurios nežino jauni žmonės
Pakollinen
30 minuuttia
Näytä koko aktiviteetti

Taidot

ESCO
#helpottaa työmarkkinoiden tavoitettavuutta
ESCO
#valmentaa työhaastatteluun
ESCO
#toimia vapaaehtoisten esimiehenä
ESCO
#tukea nuorten myönteisyyttä
ESCO
#projektinhallinta
ESCO
#mentoroida nuoria
Aktiviteetit: 5
Alkoi: 9
Soittolista suoritettu: 1
Suoritusaika: 2 tuntia 40 minuuttia
Jaa:

Järjestäjät

New Dimension in Career Guidance
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat