Sobre
Playlists
Registrar-se
6

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Participar
Visão globalMedalhas

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Participar

Sobre

Tarptautinės konferencijos „New Dimension in Career Guidance“ tema – „Ugdymas karjerai pokyčių pasaulyje: Patirtys ir iššūkiai“.

Konferencijos metu darbo su jaunimu ir karjeros orientavimo ekspertai dalinasi patirtimi, vykdant iniciatyvas ir projektus, kuriančius teigiamą pokytį ugdymo karjerai srityje Lietuvoje bei užsienyje.

Šiame grojaraštyje yra pateikiami Pirmojo srauto pranešimų įrašai. Sraute yra paliečiama globalioji ugdymo karjerai perspektyva, pažvelgiant į ją per sisteminio poveikio prizmę. Pranešėjai pristatys santykį ir lūkesčių neatitikimą tarp šiuolaikinio darbdavio ir darbuotojo, ateities gebėjimų modelį, kokybiškos savanorystės įtaką karjeros orientavimo procese, finansavimo galimybes palydint link darbo rinkos.

Diskusijos metu nacionaliniu mastu veikiantys ugdymo karjerai specialistai bei organizacijos dalinsis savo įžvalgomis ir pastebėjimais apie šių dienų ugdymą karjerai.

Įvadinėje konferencijos dalyje yra pristatomas metodinis leidinys "Darbo knyga jaunimo darbuotojams, vykdantiems ugdymo karjerai veiklas" bei jo pagrindu sukurti mokymosi grojaraščiai "Besimokančių miestų" platformoje.

Konferencija yra įgyvendinta projekto "New Dimension in Career Guidance", finansuoto Europos Sąjungos programos "ERASMUS+" rėmuose.



Atividades para concluir

Complete as seguintes atividades, ganhe medalhas e verá o progresso da sua playlist atualizado
Visa tiesa apie darbo rinką, kurios nežino jauni žmonės
Mandatório
30 minutos
Ver atividade completa

Competências

ESCO
#facilitar o acesso ao mercado de trabalho
ESCO
#preparar para uma entrevista de emprego
ESCO
#gerir voluntários
ESCO
#ajudar os jovens a manter uma atitude positiva
ESCO
#gestão de projetos
ESCO
#prestar apoio a jovens
Atividades: 5
Iniciado em: 9
Playlist concluída em: 1
Tempo para completar: 2 horas 40 minutos
Compartilhar:

Organizadores

New Dimension in Career Guidance
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
Cofinanciado pelo programa Erasmus+ da União Europeia
InícioMapaAtividadesPlaylists