Over
Playlists
Meld je aan
6

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Deelnemen
OverzichtBadges

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Deelnemen

Inhoud

Tarptautinės konferencijos „New Dimension in Career Guidance“ tema – „Ugdymas karjerai pokyčių pasaulyje: Patirtys ir iššūkiai“.

Konferencijos metu darbo su jaunimu ir karjeros orientavimo ekspertai dalinasi patirtimi, vykdant iniciatyvas ir projektus, kuriančius teigiamą pokytį ugdymo karjerai srityje Lietuvoje bei užsienyje.

Šiame grojaraštyje yra pateikiami Pirmojo srauto pranešimų įrašai. Sraute yra paliečiama globalioji ugdymo karjerai perspektyva, pažvelgiant į ją per sisteminio poveikio prizmę. Pranešėjai pristatys santykį ir lūkesčių neatitikimą tarp šiuolaikinio darbdavio ir darbuotojo, ateities gebėjimų modelį, kokybiškos savanorystės įtaką karjeros orientavimo procese, finansavimo galimybes palydint link darbo rinkos.

Diskusijos metu nacionaliniu mastu veikiantys ugdymo karjerai specialistai bei organizacijos dalinsis savo įžvalgomis ir pastebėjimais apie šių dienų ugdymą karjerai.

Įvadinėje konferencijos dalyje yra pristatomas metodinis leidinys "Darbo knyga jaunimo darbuotojams, vykdantiems ugdymo karjerai veiklas" bei jo pagrindu sukurti mokymosi grojaraščiai "Besimokančių miestų" platformoje.

Konferencija yra įgyvendinta projekto "New Dimension in Career Guidance", finansuoto Europos Sąjungos programos "ERASMUS+" rėmuose.



Activiteiten om te voltooien

Voltooi de volgende activiteiten, verdien badges en je zult de voortgang van je playlist zien
Visa tiesa apie darbo rinką, kurios nežino jauni žmonės
Verplicht
30 minuten
Bekijk volledige activiteit

Vaardigheden

ESCO
#toegang tot de arbeidsmarkt faciliteren
ESCO
#voorbereiden op sollicitatiegesprekken
ESCO
#vrijwilligers leiden
ESCO
#positieve instelling van jongeren ondersteunen
ESCO
#projectbeheer
ESCO
#jonge mensen begeleiden
Activiteiten: 5
Gestart: 9
Voltooide playlist: 1
Tijd om te voltooien: 2 uren 40 minuten
Delen:

Organisatoren

New Dimension in Career Guidance
Badgecraft host dit platform en ontwikkelt het samen met toonaangevende educatieve organisaties. Het programma Erasmus+ van de Europese Unie heeft cofinanciering verleend voor de bouw van de eerste versie van dit platform. Neem contact op met support@badgecraft.eu.
Platform
Wijzigen in een andere taal:
Mede gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie
HomeKaartActiviteitenPlaylists