Su di noi
Playlist
Registrati
6

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Partecipa
PanoramicaBadge

Sisteminis žvilgsnis ir tęstinumas kelyje link kokybės ugdant karjerai

Partecipa

Informazioni

Tarptautinės konferencijos „New Dimension in Career Guidance“ tema – „Ugdymas karjerai pokyčių pasaulyje: Patirtys ir iššūkiai“.

Konferencijos metu darbo su jaunimu ir karjeros orientavimo ekspertai dalinasi patirtimi, vykdant iniciatyvas ir projektus, kuriančius teigiamą pokytį ugdymo karjerai srityje Lietuvoje bei užsienyje.

Šiame grojaraštyje yra pateikiami Pirmojo srauto pranešimų įrašai. Sraute yra paliečiama globalioji ugdymo karjerai perspektyva, pažvelgiant į ją per sisteminio poveikio prizmę. Pranešėjai pristatys santykį ir lūkesčių neatitikimą tarp šiuolaikinio darbdavio ir darbuotojo, ateities gebėjimų modelį, kokybiškos savanorystės įtaką karjeros orientavimo procese, finansavimo galimybes palydint link darbo rinkos.

Diskusijos metu nacionaliniu mastu veikiantys ugdymo karjerai specialistai bei organizacijos dalinsis savo įžvalgomis ir pastebėjimais apie šių dienų ugdymą karjerai.

Įvadinėje konferencijos dalyje yra pristatomas metodinis leidinys "Darbo knyga jaunimo darbuotojams, vykdantiems ugdymo karjerai veiklas" bei jo pagrindu sukurti mokymosi grojaraščiai "Besimokančių miestų" platformoje.

Konferencija yra įgyvendinta projekto "New Dimension in Career Guidance", finansuoto Europos Sąjungos programos "ERASMUS+" rėmuose.



Attività da completare

Completa le attività seguenti e ottieni i badge per vedere lo stato di completamento della playlist aggiornato
Visa tiesa apie darbo rinką, kurios nežino jauni žmonės
Obbligatorio
30 minuti
Vedi l'attività

Competenze

ESCO
#favorire l'accesso al mercato del lavoro
ESCO
#preparare le persone a sostenere un colloquio di lavoro
ESCO
#gestire i volontari
ESCO
#sostenere la positività dei giovani
ESCO
#gestione di progetto
ESCO
#fare da mentore ai giovani
Attività: 5
Iniziato: 9
Playlist completata: 1
Tempo di completamento: 2 ore 40 minuti
Condividi:

Organizzatori

New Dimension in Career Guidance
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist