Lisätiedot
Soittolistat
Rekisteröidy
1

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Liity
YleiskatsausOsaamismerkit

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Liity

Lisätiedot

Kad ir kokia nuostabi būtų mokymosi programa savo turinio prasme, tačiau ji praranda didžiąją dalį savo galios ir prasmės tuo atveju, jeigu nebuvo pakankamai dėmesio skirta ir pasirūpinta dalyvių ir komandos narių fiziniais poreikiais.

Planuodami programos įgyvendinimą nepamirškite apie Maslow piramidės išmintį. Taip, svarbu ir džiugu, kad mes kuriame kai ką, kas patenka į pačią Maslow piramidės viršūnę ir ką pats Maslow buvo įvardinęs kaip sunkiai pasiekiamą savirealizacijos aspektą, tačiau siekiant pasiekti šio poreikio aktualizavimą svarbu atliepti fizinius, saugumo, socialinių ryšių poreikius.

Taigi, apmąstykite, kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Hanki aktiviteetti-merkki

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS Hanki tämä merkki

Suplanavau, kokioje vietoje vyks programa ir kokios priemonės bus naudojamos.
Tehtävät
Tehtävä nro.1
Vastauksen vahvistanut: Yksi aktiviteetin järjestäjä
Kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Taidot

ESCO
#vierailla työpaikoilla
ESCO
#luoda jatkuvan parantamisen mahdollistava työilmapiiri
Ura- ja työelämätaidot
Lisätty soittolistaan (1)
Suoritusaika: 2 tuntia
Jaa:

Järjestäjät

New Dimension in Career Guidance

Käytössä soittolistoilla

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
Badgecraft isännöi tätä alustaa ja kehittää sitä yhdessä johtavien koulutusorganisaatioiden kanssa. Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta myönnettiin osarahoitusta tämän foorumin ensimmäisen version rakentamiseen. Ota yhteyttä support@badgecraft.eu.
Alusta
Vaihda toiseen kieleen:
Osarahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta
EtusivuKarttaAktiviteetitSoittolistat