Sobre
Playlists
Registrar-se
1

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Participar
Visão globalMedalhas

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Participar

Sobre

Kad ir kokia nuostabi būtų mokymosi programa savo turinio prasme, tačiau ji praranda didžiąją dalį savo galios ir prasmės tuo atveju, jeigu nebuvo pakankamai dėmesio skirta ir pasirūpinta dalyvių ir komandos narių fiziniais poreikiais.

Planuodami programos įgyvendinimą nepamirškite apie Maslow piramidės išmintį. Taip, svarbu ir džiugu, kad mes kuriame kai ką, kas patenka į pačią Maslow piramidės viršūnę ir ką pats Maslow buvo įvardinęs kaip sunkiai pasiekiamą savirealizacijos aspektą, tačiau siekiant pasiekti šio poreikio aktualizavimą svarbu atliepti fizinius, saugumo, socialinių ryšių poreikius.

Taigi, apmąstykite, kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Obter uma medalha da atividade

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS Obter esta medalha

Suplanavau, kokioje vietoje vyks programa ir kokios priemonės bus naudojamos.
Tarefas
Tarefa n.º 1
Evidência verificada por: um organizador de atividades
Kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Competências

ESCO
#visitar locais de trabalho
ESCO
#criar um ambiente de trabalho de melhoria contínua
Carreira e preparação para o trabalho
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 2 horas
Compartilhar:

Organizadores

New Dimension in Career Guidance

Utilizado em playlists

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
Cofinanciado pelo programa Erasmus+ da União Europeia
InícioMapaAtividadesPlaylists