A propos
Playlists
S'inscrire
1

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

S'inscrire
Vue d'ensembleBadges

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

S'inscrire

Contenu

Kad ir kokia nuostabi būtų mokymosi programa savo turinio prasme, tačiau ji praranda didžiąją dalį savo galios ir prasmės tuo atveju, jeigu nebuvo pakankamai dėmesio skirta ir pasirūpinta dalyvių ir komandos narių fiziniais poreikiais.

Planuodami programos įgyvendinimą nepamirškite apie Maslow piramidės išmintį. Taip, svarbu ir džiugu, kad mes kuriame kai ką, kas patenka į pačią Maslow piramidės viršūnę ir ką pats Maslow buvo įvardinęs kaip sunkiai pasiekiamą savirealizacijos aspektą, tačiau siekiant pasiekti šio poreikio aktualizavimą svarbu atliepti fizinius, saugumo, socialinių ryšių poreikius.

Taigi, apmąstykite, kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Get activity badge

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS Get this badge

Suplanavau, kokioje vietoje vyks programa ir kokios priemonės bus naudojamos.
Tâches
Tâche n°1
Preuve vérifiée par : un organisateur de l'activité
Kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Compétences

ESCO
#visit places of work
ESCO
#create a work atmosphere of continuous improvement
Carrière et accompagnement vers l'emploi
Ajouté à la Playlist (1)
Temps à compléter : 2 heures
Partager :

Organisateurs

New Dimension in Career Guidance

Utilisé dans les playlists

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilCarteActivitésPlaylists