Despre
Liste de activități
Sign up
1

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Aderă
Prezentare generalăInsigne

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Aderă

Conținut

Kad ir kokia nuostabi būtų mokymosi programa savo turinio prasme, tačiau ji praranda didžiąją dalį savo galios ir prasmės tuo atveju, jeigu nebuvo pakankamai dėmesio skirta ir pasirūpinta dalyvių ir komandos narių fiziniais poreikiais.

Planuodami programos įgyvendinimą nepamirškite apie Maslow piramidės išmintį. Taip, svarbu ir džiugu, kad mes kuriame kai ką, kas patenka į pačią Maslow piramidės viršūnę ir ką pats Maslow buvo įvardinęs kaip sunkiai pasiekiamą savirealizacijos aspektą, tačiau siekiant pasiekti šio poreikio aktualizavimą svarbu atliepti fizinius, saugumo, socialinių ryšių poreikius.

Taigi, apmąstykite, kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Obțineți insigna de activitate

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS Obțineți această insignă

Suplanavau, kokioje vietoje vyks programa ir kokios priemonės bus naudojamos.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: un organizator al activității
Kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Skills

ESCO
#visit places of work
ESCO
#create a work atmosphere of continuous improvement
Pregătire pentru carieră și loc de muncă
Adăugat la lista de redare (1)
Time to complete: 2ore
Share:

Organizatori

New Dimension in Career Guidance

Used in playlists

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități