Su di noi
Playlist
Registrati
1

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Partecipa
PanoramicaBadge

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS

Partecipa

Informazioni

Kad ir kokia nuostabi būtų mokymosi programa savo turinio prasme, tačiau ji praranda didžiąją dalį savo galios ir prasmės tuo atveju, jeigu nebuvo pakankamai dėmesio skirta ir pasirūpinta dalyvių ir komandos narių fiziniais poreikiais.

Planuodami programos įgyvendinimą nepamirškite apie Maslow piramidės išmintį. Taip, svarbu ir džiugu, kad mes kuriame kai ką, kas patenka į pačią Maslow piramidės viršūnę ir ką pats Maslow buvo įvardinęs kaip sunkiai pasiekiamą savirealizacijos aspektą, tačiau siekiant pasiekti šio poreikio aktualizavimą svarbu atliepti fizinius, saugumo, socialinių ryšių poreikius.

Taigi, apmąstykite, kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Ottieni badge per l'attività

9. PRIEMONĖS IR ERDVĖS Ottieni questo badge

Suplanavau, kokioje vietoje vyks programa ir kokios priemonės bus naudojamos.
Attività
Task n.1
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
Kokioje vietoje vyks veiklos? Kokios priemonės yra šioje erdvėje? Kokiu būdu bus organizuojamas poilsis ir maitinimas programos įgyvendinimo metu? Kaip užtikrinsite dalyvių saugumą ir komfortą?

Competenze

ESCO
#ispezionare i luoghi di lavoro
ESCO
#creare un'atmosfera di lavoro volta al miglioramento continuo
Carriera e preparazione al lavoro
Inserito in playlist (1)
Tempo di completamento: 2 ore
Condividi:

Organizzatori

New Dimension in Career Guidance

Utilizzato nelle playlist

Ugdymo karjerai veiklų dirbtuvės
New Dimension in Career Guidance
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist