About
Playlists
Sign up
1

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Join
OverviewBadges

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Join

Content

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę prisimindami, ką lietuvių poetas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Justinas Marcinkevičius yra sakęs apie laisvę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Perrašykime prie renginio prisegtą tekstą ir įkelkime į šią platformą.

Get activity badge

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Get this badge

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Prie renginio yra prisegtas dokumentas. Pasirinkime vieną iš jame pateiktų tekstų (https://vilnius.cityoflearning.eu/storage/content/99a55dbf-cf0c-4e30-a464-ebe07c779e0e.docx) ir dailyraščiu perrašykime. Atliktą darbą nufotografuokime ir įkelkime į šią platformą.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Įkelkite dailyraščio nuotrauką.
Civic engagement
Added to playlist (0)
Share:

Organisers

Vilniaus šv. Jono Pauliaus II gimnazija
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists