Sobre
Playlist
Regístrate
1

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Participar
Panorama generalInsignias

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Participar

Contenido

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę prisimindami, ką lietuvių poetas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Justinas Marcinkevičius yra sakęs apie laisvę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Perrašykime prie renginio prisegtą tekstą ir įkelkime į šią platformą.

Consigue la insignia de actividad

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Consigue esta insignia

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Prie renginio yra prisegtas dokumentas. Pasirinkime vieną iš jame pateiktų tekstų (https://vilnius.cityoflearning.eu/storage/content/99a55dbf-cf0c-4e30-a464-ebe07c779e0e.docx) ir dailyraščiu perrašykime. Atliktą darbą nufotografuokime ir įkelkime į šią platformą.
Tareas
Tarea no.1
Evidencia verificada por: Un organizador de actividades
Įkelkite dailyraščio nuotrauką.
Compromiso cívico
Añadido a la lista de reproducción (0)
Compartir:

Organizadores

Vilniaus šv. Jono Pauliaus II gimnazija
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
Cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea
InicioMapaActividadesPlaylist