Tokante
Playlistnan
Sign up
1

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Djòin
Bista generalBadge

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Djòin

Kontenido

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę prisimindami, ką lietuvių poetas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Justinas Marcinkevičius yra sakęs apie laisvę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Perrašykime prie renginio prisegtą tekstą ir įkelkime į šią platformą.

Optené badge di aktividat

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Optené e badge akí

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Prie renginio yra prisegtas dokumentas. Pasirinkime vieną iš jame pateiktų tekstų (https://vilnius.cityoflearning.eu/storage/content/99a55dbf-cf0c-4e30-a464-ebe07c779e0e.docx) ir dailyraščiu perrašykime. Atliktą darbą nufotografuokime ir įkelkime į šią platformą.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: un organisadó di aktividat
Įkelkite dailyraščio nuotrauką.
Kompromiso sosial
Agregá den playlist (0)
Share:

Organisadónan

Vilniaus šv. Jono Pauliaus II gimnazija
Badgecraft ta fasilitá e plataforma akí i ta desaroy'é huntu ku organishonnan líder den edukashon. E programa Erasmus+ di Union Europeo a ko-finansiá kreashon di e promé vershon di e plataforma akí. Tuma kontakto ku support@badgecraft.eu.
Plataforma
Kambia pa otro idioma:
Ko-finansiá pa e programa di Erasmus+ di Union Europeo
KasMapaAktividatPlaylistnan