Su di noi
Playlist
Registrati
1

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Partecipa
PanoramicaBadge

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Partecipa

Informazioni

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę prisimindami, ką lietuvių poetas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Justinas Marcinkevičius yra sakęs apie laisvę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Perrašykime prie renginio prisegtą tekstą ir įkelkime į šią platformą.

Ottieni badge per l'attività

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Ottieni questo badge

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Prie renginio yra prisegtas dokumentas. Pasirinkime vieną iš jame pateiktų tekstų (https://vilnius.cityoflearning.eu/storage/content/99a55dbf-cf0c-4e30-a464-ebe07c779e0e.docx) ir dailyraščiu perrašykime. Atliktą darbą nufotografuokime ir įkelkime į šią platformą.
Attività
Task n.1
Prova verificata da: un organizzatore dell'attività
Įkelkite dailyraščio nuotrauką.
Impegno civico
Inserito in playlist (0)
Condividi:

Organizzatori

Vilniaus šv. Jono Pauliaus II gimnazija
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
Co-finanziato dal programma Erasmus+ dell'Unione Europea
HomeMappaAttivitàPlaylist