A propos
Playlists
S'inscrire
1

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

S'inscrire
Vue d'ensembleBadges

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

S'inscrire

Contenu

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę prisimindami, ką lietuvių poetas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Justinas Marcinkevičius yra sakęs apie laisvę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Perrašykime prie renginio prisegtą tekstą ir įkelkime į šią platformą.

Get activity badge

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Get this badge

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Prie renginio yra prisegtas dokumentas. Pasirinkime vieną iš jame pateiktų tekstų (https://vilnius.cityoflearning.eu/storage/content/99a55dbf-cf0c-4e30-a464-ebe07c779e0e.docx) ir dailyraščiu perrašykime. Atliktą darbą nufotografuokime ir įkelkime į šią platformą.
Tâches
Tâche n°1
Preuve vérifiée par : un organisateur de l'activité
Įkelkite dailyraščio nuotrauką.
Engagement citoyen
Ajouté à la Playlist (0)
Partager :

Organisateurs

Vilniaus šv. Jono Pauliaus II gimnazija
Badgecraft héberge et développe cette plateforme avec les principaux organismes d'éducation. La première version de cette plateforme a été cofinancée par Erasmus +, programme de l'Union européenne. Contactez-nous à : support@badgecraft.eu .
Plateforme
Changer de langue:
Cofinancé par Erasmus+, programme de l'Union Européenne
AccueilCarteActivitésPlaylists