O nas
Seznami predvajanja
Registracija
1

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Pridruži se
PregledZnačke

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Pridruži se

Content

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę prisimindami, ką lietuvių poetas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Justinas Marcinkevičius yra sakęs apie laisvę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Perrašykime prie renginio prisegtą tekstą ir įkelkime į šią platformą.

Pridobite značko aktivnosti

Kovo 11-oji Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena Pridobi to značko

Įprasminkime Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šventę. Kad tai padarytume, numatykime laisvo laiko, pasirinkime patogią rašyti vietą, paimkime A4 formato lapą ir patogią rašymo priemonę. Prie renginio yra prisegtas dokumentas. Pasirinkime vieną iš jame pateiktų tekstų (https://vilnius.cityoflearning.eu/storage/content/99a55dbf-cf0c-4e30-a464-ebe07c779e0e.docx) ir dailyraščiu perrašykime. Atliktą darbą nufotografuokime ir įkelkime į šią platformą.
Naloge
Naloga št.1
Dokaze preveril: En organizator dejavnosti
Įkelkite dailyraščio nuotrauką.
Civic engagement
Na seznam predvajanja dodan/a (0)
Deli:

Organizatorji

Vilniaus šv. Jono Pauliaus II gimnazija
Badgecraft vodi spletno infrastrukturo za mesta in regije učenja in jo razvija skupaj z vodilnimi izobraževalnimi organizacijami. Evropski konzorcij razvija to platformo s pomočjo sofinanciranja programa Evropske unije Erasmus+. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Preklopite na drug jezik:
Sofinancirano s strani programa Evropske unije Erasmus+
DomovZemljevidAktivnostiSeznami predvajanja